dimecres, 19 de gener del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 7–3 CN IGUALADA (1-2 ; 5-0 ; 1-0 ; 0-1)
Dissabte 15-01-2011

L’equip olotí havia de retrobar-se amb les bones sensacions per poder afrontar dos partits complicats fora de casa. Dit i fet, els locals malgrat començar l’enfrontament amb moltes imprecisions, van mostrar aquesta actitud i van gaudir d’un matx que van encarrilar amb un parcial de 5 a 0 ja en el segon quart.
L’equip local va cometre molts errors sobretot en la presa de decisions al moment de finalitzar, però s’ha de destacar la gran feina defensiva ja que van estar 24 minuts sense encaixar cap gol.
El més important d’aquest partit són les bones sensacions que va deixar l’equip per seguir treballant i millorant per arribar al final de temporada en plena forma i poder disputar la fase d’ascens, que sense ser l’objectiu principal de la temporada ,si es continua amb una línia de treball basada en l’esforç i la importància de l’equip per sobre les individualitats, sense cap dubte s’assolirà.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar (1); ALBELLA, Jordi (1); REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (4); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau; BACH, Marc.