dimarts, 25 de gener del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CE MEDITERRANI B 4–6 CN OLOT (1-2 ; 2-2 ; 0-0 ; 1-2)
Dissabte 22-01-2011

Possiblement l’Olot jugava a la piscina més complicada de tota la categoria tant per les condicions climatològiques, ja que és una piscina descoberta, com per les dimensions (30mx20m). A més es jugava contra l’equip més nedador de tota la categoria, però amb poca experiència.
Per tot això, els olotins van plantejar un partit molt lent, amb possessions llargues i sense sumar gaire gent a l’atac per no donar opcions als contraatacs contraris.
D’aquesta manera, sense jugar un bon partit en atac i amb moltes errades en la presa de decisions, però amb un excel•lent treball de cobertura i de defensa amb braços com a entrebancs, és com a els visitants es van poder emportar els dos punts cap a la garrotxa.
Els olotins porten dos partits treballant molt bé en defensa encaixant només 7 gols, ara queda millorar les jugades en superioritat numèrica.
Els garrotxins amb el partit del passat dissabte van tancar la primera volta amb un balanç més que positiu (10 victòries i 1 derrota) i assolint d’aquesta manera el primer objectiu de la temporada.
A continuar treballant així per la segona volta. Felicitacions!

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi (1); REIXACH, Marc; PLANA, Jesús (4); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau; BACH, Marc (1); MARTIN, Gilbert.