dimecres, 19 de gener del 2011

JUVENIL

CN OLOT 7–11 CN MARTORELL (3-4 ; 2-2 ; 0-5 ; 2-2)
Diumenge 16-01-2011

Difícil el partit del juvenils del CN Olot. S’enfrontaven a un dels equip capdavanters del grup i amb dos jugadors força determinants als quals és complicat controlar.
Tot i així es va plantar cara en bona part del partit. Els de Martorell, que van venir amb molta confiança, es varen trobar un equip millor del que es pensaven. Lluitador i, sobretot durant les dues primeres parts, centrats amb la feina. Van saber fer les coses que saben fer i no es van deixar portar per la precipitació que comporta errades contínues.
Però, va arribar el període fatídic, aquell en el qual es canvien els papers i es passa a jugar amb por i indecisió. Fou en aquest moment quan el Martorell va aprofitar per marcar diferències i sentenciar el partit massa d’hora.
Els olotins, ja carregats amb exclusions i cansats, encara van tenir una petita reacció que els van acostar a dos gols, però va ser tard.
Cal polir una mica les errades d’equip que cada vegada són menys i això permetrà al conjunt afrontar totes quatre parts amb la mateixa intensitat i no perdre-li mai la cara al rival.
La setmana que ve un bon partit contra l’Hospitalet que cal lluitar per treure un bon resultat.

MELNYK, Anton; REYES, Marc; COLOMER, Sergi (1); IBERN, Jan (2); GARCÍA, Eric; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau; CARRILLO, Abel (1); PUERTO, Daniel.