dilluns, 12 de desembre del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT  9 – CN MOLINS DE REI 6  (3-2 ; 3-1 ; 2-3 ; 1-0)
Dissabte 10-12-2011

Important victòria el d’aquest cap de setmana de l’equip olotí per no quedar despenjades de la lluita amb les rivals més directes de la lliga ( Sallent, Badia, Molins, Catalunya).
Tot i que a priori ja se sabia que l’equip olotí era lleugerament superior, en cap moment del partit es va poder separar en el marcador amb les suficients garanties com per jugar més tranquil.les. Es van cometre moltes errades de cara a porteria que haguessin sentenciat el partit molt abans, però malgrat l’esforç de totes mai es va poder tenir una distància còmoda.
Com sempre es van veure coses positives que demostrant el progrés d’aquestes jugadores. Les sortides ràpides al contraatac malgrat que moltes vegades no es van finalitzar o la defensa de les inferioritats numèriques són alguns d’aquests aspectes.
Aquesta setmana toca una difícil sortida a Vallirana contra un dels equips que l’any passat van perdre la categoria. Si es vol aspirar a quelcom més que una molt bona cinquena plaça cal donar la sorpresa i superar-les.

JAIME, Zaida; AGUSTÍ, Alba (2); RECHE, Ariadna; ALBELLA, Ester (2); GUIJO, Miriam; SALVADOR, Coral; DESEURA, Gemma; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara (1); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; SANCHEZ, Marina; FUENTES, Cristina (4).