dilluns, 19 de desembre del 2011

ALEVÍ

CN Olot 13 CW Figueres 6 (2-1; 2-0; 1-1; 4-1; 1-2; 3-1)
Diumenge 18-12-2011

Una nova victòria dels més petits de la casa. De fet, i vist el resultat d’anada, era un tràmit guanyar aquest partit.  Al final d’aquesta primera volta l’equip olotí a superat molt bé la fase gironina quedant primers i sense cap derrota. 
Pel que fa al joc, aquest ha anat evolucionant i cada vegada més hi ha aspectes del joc que els olotins van assimilant amb més naturalitat cosa que permet veure petits detalls de qualitat que cal anar pulint una mica més.
Ara els espera un grup molt més difícil amb equips de Barcelona molt més treballats i que marcarà quin és el nivell real d’aquest equip.
Abans però, i tal com s’ha fet aquests dos últims anys, l’equip es desplaçarà a Marbella per diputar un torneig amb equips d’arreu d’espanya, i de tant en tant alguns internacionals, que servirà de parèntesi en la dinàmica de treball del grup.
Felicitats a tots els jugadors per aquesta primera volta.

GHICA, Iulian Razvan; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; RUIZ, Álvaro; AGUILERA, Ivan; COMA, Marc; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; SEGURA, Biel; MARTÍ, Isaac.