dilluns, 19 de desembre del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN Vallirana 15 CN Olot 5 (4-2; 4-1; 2-1; 5-1)

Dissabte 17-12-2011


Resultat enganyós el d’aquest dissabte a la piscina d’un dels equips que l’any passat va perdre la categoria.
Tot i que les noies del Vallirana són molt joves, aquestes van exhibir un nivell molt alt de joc, sorprenent a l’equip olotí que tenia certes esperances d’aconseguir alguna cosa positiva.
Varis van ser els punts claus del partit. El primer un horrorós arbitratge que va permetre un joc exessivament  brut de les barcelonines castigant incomprensiblement a les olotines amb  més exclusions  que les locals amb un balanç  que fou de 8 a 2 a finals de la tercera part.
El segon, agredolç, ja que no es va tenir el suficient encert de cara a porteria possiblement en el partit on les olotines va xutar més, però la pilota no va entrar; de fet el primer parcial podia haver caigut del costat olotí. Positiu però disortat.
Finalment, les olotines, deseperades amb el joc dur i la permisivitat colegial, van perdre-li la cara al matx i això va permetre a les locals arrodonir un resultat que reflecteix una diferència que no es real tot i que es reconeix la suprioritat de l’altre equip.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba; JAIME, Zaida; ALBELLA, Ester (4); NOGUÉ, Vanesa; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; MASSEGUR, Bàrbara ; GARRIGA, Vanesa;   FUENTES, Cristina (1).