dilluns, 19 de desembre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN Premià 13 CN Olot 9 (3-1; 6-3; 2-3; 2-2)
Dissabte 17-12-2010

Una altra oportunitat perduda. És veritat que perdre a la piscina del Premià, equip que va perdre la categoria l’any passat, entra dins del guió, però si es vol aspirar a una millor classificació, cal aconseguir victòries en partits com aquest, i de moment els olotins no ho estan aconseguint.
El partit va començar molt igualat ja que tot i que el parcial va ser desfavorable l’equip olotí va desaprofitar varies ocasions davant del porter que haguessin equilibrat el marcador. En la segona, va aparèixer l’home més resolutiu dels maresmencs i va aconseguir 5 gols, trencant qualsevol defensa sobre ell, per fer que el resultat fos quasi irremuntable amb una diferència de sis gols.
Tot i això, l’equip olotí va tenir una petita reacció que li va permetre acostar-se als tres a començaments de la quarta, però ja va arribar massa tard.
Dues conclusions clares es poden treure del partit. Primer, que l’equip olotí sempre comença els partits a veure-les venir i mai a macar el ritme, cosa que de vegades pot ser perillós i segon que quan es reacciona, moltes vegades és a la deseperada i sense massa opcions d’èxit. Caldrà treballar aquests asapectes que tenen a veure més amb l’aspecte mental que el físic.

MELNYK, Anton; GUTIERREZ, Àngel (1) ; RAVIÑA, Cesar; ALBELLA, Jordi; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); AGUSTÍ, Jordi (2); PLANA, Jesús (3);  SOY, Sergi; GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau; PUERTO, Daniel.