dimarts, 24 de gener del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT 4 CN L’HOSPITALET 22 (1-6; 1-5; 1-4; 1-7)

Dissabte 21-01-2012

El tràmit de jugar de forma continuada contra els dos equips més forts de la categoria s’ha d’analitzar de forma positiva ja que ens col·loca en el seu lloc i ens fa percebre les mancances que hi ha en el joc de l’equip.
El partit no va tenir molta història, l’Hospitalet va jugar a plaer durant tot el partit dedicant-se únicament a esperar els errors de les olotines i aprofitar-los al contraatac.
Va quedar clar doncs que si l’equip olotí hagués ajustat certes facetes del joc hagués pogut competir amb més garanties. Passades, recolzaments posicionals i sobretot més fermesa en el canvi de direcció del joc són errors que es poden solucionar i per aquí ha d’anar el treball de les olotines per afrontar aquesta segona volta amb més confiança.
Ara toca una part de la competició clau per poder classificar-se en una bona posició, ja que toca successivament el Sallent,  el Badia i el Catalunya, equips semblants al nostre que asseguren un resultat incert que cal lluitar perquè sigui favorable.

VENTOLÀ, Anna (1); AGUSTÍ, Alba; JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester (2); SAMPERE, Adela; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanesa; MASSEGUR, Bàrbara; GARRIGA, Vanesa; FONT, Laura; FUENTES, Cristina.