dilluns, 23 de gener del 2012

JUVENIL

CN OLOT 11 – CN GRANOLLERS 10 (3-0;4-2;3-4;1-4)
Diumenge 15-01-2012

El començament del partit va ser molt intens i es va veure un molt bon treball en tots els aspectes del joc, sobretot anul.lant per complet a l’equip visitant que quasi no va tenir opció de xutar a porta i quan ho va fer va ser sense cap tipus de perill. El segon quart però, ja va ser una mica diferent, els olotins veient la superioritat que tenien i la facilitat amb la qual marcaven gols, es van relaxar en defensa.
Malgrat aquesta relaxació, d’inèrcia inicial va fer que els olotins continuessin marcant, malgrat això els visitants poc a poc  van anar despertant i acostant-se en el marcador El punt d’inflexió va ser a mitjans del tercer quart, després de posar-se 9 a 2 a favor, els visitants van tornar el parcial amb un 2 a 8 que va provocar l'ansietat dels olotins i que aquests acabessin el partit mirant el rellotge.
Era un partit clau d'aquesta fase. No es pot deixar anar cap punt si els juvenils de la garrotxa volen col·locar-se entre els 4 primers per continuar tenint opcions de jugar la promoció. En aquests contexte es va poder veure  moments de bon nivell dels locals, però també van aparèixer vells fantasmes.
El proper diumenge, tindrem un altre partit a les Tries i aquest encara més important contra un rival directe per un lloc entre els de dalt.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; CARRILLO, Abel (1); ROURA, David; IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel (1); COLOMER, Sergi (2); GASULLA, Miquel (5); ABEL, Arnau (1).