dilluns, 23 de gener del 2012

3a CATALANA MASCULINA

GEiEG 8– CN OLOT 6 (1-0 ; 3-5 ; 2-1 ; 2-0)
Dissabte 14-01-2012

Segon partit de l’any, primer derbi i malauradament se'l va emportar el conjunt gironí.
L’equip de la garrotxa, va jugar un partit molt semblant al del cap de setmana anterior, amb una molt bona intensitat defensiva, però  falta d’encert en l’apartat ofensiu. La gran diferència  amb el partit contra del CN Martorell va ser 3 errors defensius que es van transformar en 3 gols molt fàcils pels locals.
Els garrotxins últimament no estan veient porteria amb facilitat, es veritat que generen moltes opcions d’atac, però fallen al moment de finalitzar, la majoria de les vegades sense que  el porter contrari hagi ni tan sols d'intervenir.
El partit va entrar  en l’últim quart amb un 6 a 6 a l’electrònic, la baixa d'’Angel Gutierrez al finalitzar el tercer quart, per un cop fortuït que li va provocar una ferida oberta a la parpellava ser clau pel desenllaç d'aquest. La baixa  la van notar els del CN Olot en l’últim quart, ja que va faltar aquesta aportació física, de vital importància pels jugadors olotins.
Sense voler excusar-se per les circumstàncies del desenllaç del partit, val a dir que els olotins van perdre per mèrits propis el partit, ja que van jugar a un nivell per marcar més de 10 gols, però la poca efectivitat en el llançament i en les jugades de superioritat numèrica (1 de 10) van decantar el partit pels locals.
El proper cap de setmana es jugarà l'últim partit de la primera volta rebent a casa a l’AE Santa Eulàlia.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); ALBELLA, Jordi (2); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc; PLANA, Jesús (1); GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau (1); RAVIÑA, César; PUERTO, Daniel.