dimarts, 24 de gener del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 8 – AE SANTA EULÀLIA 11 (2-4 ; 1-3 ; 3-4 ; 2-0)
Dissabte 21-01-2012

El passat dissabte els olotins feien front a un partit complicat davant l’AE Santa Eulàlia. Complicat per la situació de l’equip, que es va presentar amb una baixa per lesió i amb jugadors que no estaven 100% físicament. Això es va pagar car sobretot en el segon quart, moment en el qual els visitants van consumir totes les seves energies en sortir al contraatac i marcar a plaer fins a posar una distància còmoda en el marcador (2 a 7).
A partir del tercer quart es van dedicar a gestionar l’avantatge, marcant amb molta facilitat, ja que els locals no van posar una gran resistència. Quan les energies del visitants es van acabar, aquella renda del segon quart els va servir per arribar al final del partit.
Els olotins sense fer un bon joc, es van estavellat contra una defensa zonal que van superar en poques ocasions, però es van poder anar apropant en el marcador fins al 8 a 11 final.
Aquest va ser un dels partits que normalment es diu, millor oblidar, però no ha de ser així, ja que hauria de servir per aprendre dels errors i continuar creixent com equip.
Ara cal empenta, valentia i moltes forces per poder fer front  la segona volta d'una lliga molt competitiva, on cada partit s’acaba decidint per detalls.

PLANA, Ferran; ALBELLA, Jordi;  IBERN, Jan; COLOMER, Sergi (1); REIXACH, Marc; PLANA, Jesús (2); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau (5); RAVIÑA, César; PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton.