diumenge, 9 de febrer del 2014

CADET

CN Monjuïc 12 – CN Olot 9 (2-1 ; 4-4 ; 3-2 ; 3-2)
Dissabte 1 de febrer 2014

Partit igualat en el qual els visitants en cap moment varen poder portar el ritme del joc.
Els locals buscaven marcar mitjançant el joc interior i els visitants molt febles en la mateixa posició però en atac, només aconseguien fer gol de llançaments exteriors o en jugades de superioritat numèrica.
A mitjans del tercer quart els olotins es van posar amb un 7 a 7 en el marcador, però l’últim minut del mateix període va ser molt dolent pels garrotxins que amb dos errors defensius van permetre que els locals agafessin una diferència de 2 gols per fer front  l’últim quart amb molta més tranquil·litat.
El començament de l’últim fou una continuació de la dinàmica del tercer fins que es va arribar a l’ 11 a 7. Els visitants van poder marcar 2 gols més i els locals un per tancar el marcador amb un 12 a 9.

El partit va estar marcat pels errors dels olotins que varen permetre als locals marcar amb facilitat i de vegades sense exigir-los massa. Així queda la sensació que es deixa escapar la possibilitat de guanyar  un altre partit si no hagués fallat la concentració i la presa de decisions. S’ha de continuar treballant per solucionar aquests problemes i veure realment el potencial de l’equip.

PONS, Lluc; ABEL, Pau (3); MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; SOAZ, Èric; LUQUE, Fran (2); RUIZ, Francesc (1); RODEJA, Nil (1); BOIX, Martí (2); COMA, Marc.