dijous, 13 de febrer del 2014

CADET

CN Olot 12 – CN Catalunya 15 (2-3; 3-7; 3-3; 4-2)
Dissabte 8 de febrer de 2014

Un segon quart molt dolent va ser clau del resultat final del partit i del seu desenvolupament a partir d’aquell moment.
Els olotins van pagar molt car les errades de concentració. Conscients de la dificultat del partit, ja que rebien al líder, varen estar a l’alçada durant tres quarts, però un parcial de 3 a 7 en el segon quart va quasi sentenciar el partit.
Els de la garrotxa no van jugar un bon partit en general i van donar moltes opcions als rivals que van marcar un total de 15 gols que no és poc. Aquest fet diu molt  de la mala defensa olotina ja que aquesta és una quantitat massa elevada.

Ja van molts partits que els locals “quasi guanyen” i en aquesta competició això es pot pagar molt car; les aspiracions de l’equip són poder acabar la temporada en el grup de dalt, però de moment continuen deixant escapar punts a casa que hauran d’anar a buscar a fora.

PONS, Lluc; ABEL, Pau (1); MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; SOAZ, Èric; LUQUE, Fran (4); RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil (4); BOIX, Martí (3); RUSCADA, Aniol.