dijous, 13 de febrer del 2014

TERCERA NACIONAL

CN Rubí B 11 – CN Olot 5 (1-1; 4-1; 3-1; 3-2)
Dissabte 8 de febrer de 2014

Malt partit dels olotins, que van encaixar una de les pitjors derrotes de la temporada.
S’enfrontaven a uns dels primers classificats i com a tal un dels millors equips de la lliga i això els va exigir un grau molt alt de concentració i velocitat en el  joc que els de la garrotxa no varen tenir.
Malgrat jugar malament en atac, en defensa s’anava portant be el partit. Però 20” dolents en el segon quart van permetre als locals fer dos gols i uns altres 15”  en el tercer quart uns altres dos gols més. Eren  4 gols en menys de 40” i aquestes són facilitats que els olotins no poden atorgar si volen aconseguir la salvació.

A més, els d’Olot no varen tenir en cap moment la claredat ofensiva  que sí es van veure en enfrontaments anteriors i això juntament  amb les llacunes defensives que van tenir en aquests dos lapsus de temps van propiciar un resultat final d’11 a 5.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (2); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc (1); ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (3); EL FENNIR, Vladyslav; PONS, Lluc.