dimarts, 18 de febrer del 2014

INFANTIL

CN Sallent 8 – CN Olot 4 (2-0; 0-0; 2-1; 2-0; 0-3; 2-0)
Diumenge 16 de febrer de 2014

Nova derrota dels infantils de waterpolo, aquesta vegada a la piscina del Club Natació Sallent. Tot i el resultat desfavorable, les sensacions que transmeten els joves waterpolistes fan ésser optimistes de cara al futur.
El partit va començar molt igualat i amb molta intensitat per part dels dos equips, els visitants s’haguessin pogut col·locar per davant del marcador si els primers 4 llançaments no haguessin anat al pal. Aquesta circumstància la van aprofitar els locals per agafar un petit avantatge en el marcador.
L’altre fet destacable que no va permetre acostar-se en el marcador als visitants i estar més estona dins el partit, van ser les errades en la passada sobretot durant les jugades de superioritat numèrica favorable. Aquest fets va fer que els visitants anessin perdent confiança en ells mateixos i els locals ho van aprofitar per  tancar el partit al seu favor.

Casadevall. Arnau, Coma. Marc, Marti. Gerard,  Tarrus. Marc,  Aguilera. Ivan, Coma. Joan, Rubio. Jordi, Razvan. Iulian, Ruiz. Francesc, Soaz. Eric i Ruscada. Aniol.