dimarts, 14 de desembre del 2010

2a CATALANA FEMENINA

CN L’HOSPITALET 13–7 CN OLOT ( 2-0, 3-3, 4-2, 4-2 )
Dissabte 11-12-2010

Tot i que el resultat sembla que l’equip del barcelonès va controlar tranquil•lament el partit, val a dir que la lluita i la defensa de les jugadores olotines va ser notable i va posar certes complicacions a aquestes. Sí que l’equip local va anar tota l’estona pel davant, però mai va poder anar-se’n de més de tres gols fins al final del partit, en que la seva superioritat física va acabar de marcar aquesta diferència de 6 gols.
Les Olotines ja conscients del fort començament de les contràries, van sortir molt concentrades amb defensa, però malgrat aquest aspecte, la diferència entre ambdós equips és va fer palesa i el parcial fou d’un 2 a 0, que podria haver estat més.
A partir d’aquí i de la mateixa manera que va succeir en el partit de Copa catalana, es va jugar de tu a tu sense complexos. Malauradament el cansament va començar a afectar a les olotines que aquesta vegada es presentaven amb una banqueta més curta, fet que va permetre a les de l’Hospitalet poguessin mantenir la diferència en dos i tres gols, no sense patir per defensar-los. Fou la tònica de la part mitjana del partit.
Al final, tot i sortir amb la idea de poder eixugar la diferència, aquest cansament del qual parlaven ja va actuar directament en el joc i això va permetre que els tres últims minuts fossin els que marquessin el resultat final, 3 gols en dos minuts i mig van engrandir un resultat irreal.
El que queda clar és que cal treballar l’aspecte físic i el joc d’atac per eixamplar uns recursos que permetin un joc més fluït i més atractiu.
El dissabte que bé partit importantíssim per aconseguir sumar els dos primers punts en aquesta lliga. Cal remuntar i posicionar-nos correctament per lluitar per aquella tercera plaça que marca l’objectiu de l’equip.

JAIME, Zaida; AGUSTÍ, Alba (2); CEREZUELA, Laia (5); SALVADOR,Coral; DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanessa; ALBELLA, Ester; CARRASCO, Paula; FONT, Laura; AGUILERA, Beth; GARRIGA, Vanessa.