dimarts, 14 de desembre del 2010

CADET

CN CATALUNYA 5–21 CN OLOT (1-6 ; 2-5 ; 1-3 ; 1-7)
Dissabte 11-12-2010

Dissabte passat el CN Olot es va desplaçar a Barcelona, per jugar el primer partit de la segona volta de la fase de grups, contra el CN Catalunya. Els olotins que tenen molt poques possibilitats de quedar entre els sis primers de Catalunya, ja estan treballant de cara a la segona meitat de la temporada. Per aquesta raó i davant d’un rival molt inferior els de la garrotxa van aprofitar per donar minuts a jugadors de la categoria infantil perquè aquests tinguin contacte amb jugadors més grans i puguin participar en partits de més ritme i així tenir una mica més de competició a les espatlles, que de moment aquesta temporada és poca.
El partit no va tenir cap complicació pels olotins, que el van dominar en tot moment. En només 4 minuts d’haver començat ja guanyaven 0 a 5 i així va continuar fins al 5 a 21 final.
Ara el proper pas important es intentar quedar quarts de grup i si es pot guanyar el gol average al CN Manresa, que només és anecdòtic, però un desafiament per a l’equip, ja que una vegada començada la segona fase de la lliga no s’arrosseguen resultats i tots començaran de zero.

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard (1); COLOMER, Sergi (2); GASULLA, Miquel (8); IBERN, Jan (1); REYES, Marc (1); ABEL, Pau (1); RODEJA, Nil; LUQUE, Fran (2); AGUILERA, Victor; AVELLANEDA, Àlex; ABEL, Arnau (5).