dimecres, 22 de desembre del 2010

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT 13 – 7 CN MOLINS DE REI ( 4-0, 2-2, 5-3, 2-2 )
Dissabte 18-12-2010

Últim partit de l’any pel nou conjunt del waterpolo olotí i victòria important per encarar la resta de la temporada amb l’optimisme suficient per obtar a la tercera plaça del grup.
Tot i que discret, el partit no va resultar gens complicat per a les jugadores locals. Ja de bon començament es va marcar unes distàncies clares que van permetre certa relaxació enfront un rival, també novell en aquesta categoria, clarament inferior.
Totes les jugadores van tenir els seus minuts importants per poder desenvolupar el seu joc al màxim dins l’aigua. Fou un d’aquells partits on es pot veure quins són els progressos de l’equip, que són notables, i al mateix temps, quines són les mancances amb les quals cal treballar per minimitzar el seu efecte negatiu.
Tot i el control que es va fer palès sobre la piscina, els errors innocents i de falta de concentració que van succeir-se no van permetre que la diferència entre ambdós conjunts fou més gran. Calia una bona presa de decicions que en molts moments haguessin ajudat a solucionar els petits entrebancs que es donaven. Així, també una bona col.locació sobre el camp que hagués donat més fluïdesa al joc i com a conseqüència les millors respostes, sobretot de cara a porteria. Tot i això es va fer un partit bo en que moltes jugadores van poder agafar més responsabilitat de la que fins ara havien tingut, i això és positiu.
Com sempre, més que una crònica sembla un anàlisi de la situació, però vet aquí que el fet de ser un equip que cada partit aprèn nous conceptes i noves situacions ens obliga a remarcar-ho més que el partit en sí.
Ara el pròxim objectiu és poder fer uns bons entrenaments de Nadal i preparar amb el màxim de garanties possibles el partit contra el Sallent del 15 de gener, assequible i imprevisible alhora.

VENTOLÀ, Anna (3); CEREZUELA, Laia (4); SALVADOR,Coral (1); DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanessa; ARGUILEA, Lorena; ALBELLA, Ester (3); CARRASCO, Paula; ALARCÓN, Sheila; SANCHEZ, Marina (2); JAIME, Zaida; AGUILERA, Beth.