dimecres, 22 de desembre del 2010

CADET

CN BARCELONA 15 – 13  CN OLOT (1-4 ; 3-3 ; 5-1 ; 6-5)
Dissabte 18-12-2010 a les 12.45 hores



L’equip Cadet de l’Olot acomiada l’any amb una derrota, però amb una bona sensació ja que van tenir moments d’un gran nivell de waterpolo que van provocar que un històric com el CN Barcelona només pogués superar als olotins en el contraatac.
Els de la garrotxa van mostrar durant la primera meitat del partit un molt bon nivell, tant en atac com en defensa, realitzant un gran joc d’equip. Però tot va canviar a la segona meitat del partit, els de casa, conscients del  desgast fet pels olotins en la primera part del partit i que a més no tenien una banqueta sobrada de recanvis, menys encara després de l’exclusió per tres faltes d’un dels  jugadors de l’Olot, fet que deixava només una substitució possible, van sortir a jugar al contraatac, i així es van veure afavorits pel cansament i els errors individuals dels olotins. Aquesta situació es va veure accentuada per l’escàs nivell d’entrenament d’alguns dels jugadors, cosa que provocà un descens de rendiment respecte al principi de temporada.
D’aquesta manera els locals amb un parcial de 5 a 1 van donar la volta al marcador i mantenint el mateix sistema de joc van poder anul•lar l'atac visitant, amb el sacrifici de perdre moltes opcions ofenssives davant laa porteria contrària.
Aquest partit es un clar exemple de la importància que té un equip equilibrat amb un bon nivell físic general per poder fer front al gran nivell d’exigència que demana jugar entre els millors equips del país.

Bon Nadal a tots!

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard; COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (3); IBERN, Jan (2); SERRA, Guillem (1); REYES, Marc; ORTIZ, Pol; ABEL, Arnau (3).