dimecres, 22 de desembre del 2010

ALEVÍ

CN OLOT 15 – 3 CW FIGUERES
Dissabte 18-12-2010

Amb aquesta victòria es va demostrar que l’equip olotí està en un nivell força alt en el waterpolo provincial i que només falta un petit canvi per estar en els llocs més alts.
Del partit cal destacar la bona defensa de l’equip olotí que no va permetre cap gol en contra fins a finals de la tercera part (n’hi ha sis en aquesta categoria). Al mateix temps és un equip amb molta empenta i amb ganes de lluitar totes les pilotes, fet que permet recuperar-ne moltes i poder llançar continuus contraatacs que gràcies al nivell natatori que tenen aquests jugadors es converteixen en un u a u contra el porter.
Per Nadal no es paren els entrenaments, cal mantenir i potenciar totes aquestes característiques de les quals hem parlat, per fer front sobretot a una autèntica prova de foc en l’estada a marbella, on els olotins es trobaran equips més grans i millors als quals cal plantar-los cara.

CONGOST, Jordi; MARTÍ, Gerard; RAZVAN, Iulian; PUJOLAR, Marc; CASADEVALL, Arnau; RUBIO, Jordi; PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; AGUILERA, Ivan; COMA, Marc; COMA, Joan; ROMERO, Braian.