dimarts, 15 de març del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT 10–7 CN SALLENT (1-2; 1-1; 3-2; 5-2)
Dissabte 12-03-2011 a les 16.00 hores

No calia patir tant.
Tal i com reflecteix els parcials de les dues primeres parts, l’equip visitant va portar la iniciativa durant bona part del partit, però no amb un domini aclaparador que ens va fer anar a remolc, sinó fent servir la lentitud i l’anar dormint el partit per poder optar al mateix fins al final.
El perquè, doncs és de difícil anàlisi; potser el saber-se superiors a l’equip del bages va propiciar aquest començament dubitatiu i ple d’errades que en altres circumstàncies no s’haurien donat. I és que de cara a porteria, no es va començar a tenir l’encert necessari fins a finals de la tercera quan les olotines es van veure amb l’aigua al coll.
Finalment el caràcter de les jugadores del CN Olot va sortir per capgirar la dinàmica del partit i convertir-la en positiva pels interessos de l’equip, perquè guanyar era imprescindible si volien continuar la temporada unes setmanes més.
Ara l’equip quedarà classificat en una meritòria quarta plaça, però conscients que potser encara hi ha una última oportunitat per assolir la tercera, que donaria un punt de satisfacció més a la bona temporada d’aquest equip novell del waterpolo femení a Olot.

VENTOLÀ, Anna; DESEURA, Gemma; ALBELLA, Ester (3); CARRASCO, Paula; SANCHEZ, Marina; JAIME, Zaida; AGUSTÍ, Alba (1); GARRIGA, Vanessa; CEREZUELA, Laia (1); DOMÈNE, Mar; FONT, Laura;MASSEGUR, Bàrbara (4); NOGUÉ, Vanessa (1).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vinga noies, ànim que podem!!!
ara a tirar endevant que hem d'anar a per totes!!!