dimarts, 15 de març del 2011

INFANTIL

CN SANT ANDREU 20–3 CN OLOT (3-0/5-0/2-0/4-2/2-0/4-1)
Diumenge 13-02-2011

Tot i que podria semblar una nova derrota per una altra diferència escandalosa, el fet és que poc a poc es va veient en els infantils de l’Olot una altra actitud molt més positiva.
El treball tècnic que porten a terme dia a dia es va fent cada vegada més palès en el joc dels olotins. Es veritat que els equips contraris fan difícil veure aquesta evolució, però no hi ha cap dubte que hi és.
Ara cal treballar més que mai per començar a disfrutar dels petits èxits, encara que siguin molt petits. Celebrar encara que siguin només tres gols és un pas. Cal sortir satisfets dels partits, automotivar-se encara que només sigui per saber que al contrari li ha costat més del compte.
Només així i entrenant al màxim, parant atenció a cada detall, podrem fer front a aquesta temporada tan difícil i anar posant fites cada vegada més difícils a veure fins on es pot arribar.

VENTOLÀ, Joan; ORTIZ, Pol; AGUILERA, Victor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; ABEL, Pau; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; PONS, Lluc; AVELLANEDA, Àlex; AVELLANEDA, Daniel; FLORES, Maikel.