dimarts, 29 de març del 2011

CADET

CN OLOT 12–12 CE MEDITERRANI (1-2 ; 3-4 ; 2-3 ; 6-3)
Dissabte 26-03-2011

Aquest era un partit molt important per les aspiracions del jugadors olotins, perdre podia significar l’adéu definitiu al Campionat de Catalunya.
Els olotins van sortir amb aquesta mentalitat i amb moltes ganes de fer les coses bé; en termes generals això els va servir per fer un bon partit.
Durant tot el partit no van estar al nivell defensiu al qual ens tenen acostumats, però en canvi van jugar molt bé en atac, llegint la defensa rival i descobrint els seus punts febles per poder treure'n profit. Malauradament cada gol local era contrarestat ràpidament pels visitants i aquest va ser el guió del partit fins a l’últim quart, on els olotins van entrar perdent per 3 gols. Ja no quedava cap altre camí que pressionar i ajustar molt la defensa, aprofitant cada ocasió de gol que els deixava l’equip visitant. Per sort així va ser.
L’equip local es va tancar molt bé al voltant de la seva porteria, millor que en tot el partit, i malgrat dos errors claus que van impedir que els locals s’emportessin la victòria, un amb el 11 a 10 i altre amb el 11 a 11, el final del partit va finalitzar amb un repartiment just de punts.
Ara tot està com abans amb la classificació del  Campionat de Catalunya encara a l’abast dels olotins i si els propers partits segueix la lògica els garrotxins s'ho jugaran tot a la piscina del CE Mediterrani.

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard; COLOMER, Sergi (2); GASULLA, Miquel (2); IBERN, Jan (4); REYES, Marc; ABEL, Arnau (4); BOIX, Martí; LUQUE, Fran; ABEL, Pau.