dimarts, 29 de març del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 7–7 CN GANOLLERS (2-1 ; 1-0 ; 2-3 ; 2-3)
Dissabte 26-03-2011

Partit d’aquells que fa afició el que es va viure dissabte passat a la piscina de les Tries.
Els olotins van jugar un partit molt seriós en defensa, sobretot en la d’igualtat numèrica. Prova d’això és que dels 7 gols que van fer els visitants, només un va ser en aquestes circumstàncies, el primer. Els altres van ser 2 de penal i 4 de superioritat numèrica. Però això tampoc vol dir que els locals estessin malament en les jugades d’inferioritat, ja que només van encaixar un 40%. Possiblement el millor partit en defensa del olotins.
En atac la cosa va ser diferent, es va  buscar fer coses i trobar solucions, però o no eren les més adients o es fallava en la finalització.
El CNOlot va tenir l’oportunitat d'anar-se'n al primer descans amb una diferència de 4 gols, ja que va desaprofitar 3 jugades de superioritat numèrica ( van tenir 4 en tot el partit i van aprofitar-ne 3 ), però en canvi només o va poder fer per la mínima.
El segon quart va ser semblant al primer, però sense jugades de superioritat numèrica, només es va poder marcar 1 gol i arribar a la mitja part amb un 3 a 1 a favor dels locals.
El cansament i amb ell els errors en la presa de decisió es van fer presents, fet que els visitants van aprofitar per empatar a 3. Seguidament una ràpida reacció dels garrotxins va fer ampliar la diferència fins al 5 a 3 que es va ver minimitzat pel CN Granollers a finals del període.
Quedava només l’últim quart i els locals entraven guanyant per la mínima, però 3 homes de més i dos penals a favors dels visitants van fer que a falta de 2 minuts aquests es posessin per primera vegada en el partit un gol per sobre (6 a 7).
Encara quedava l’últim minut. Els locals van empatar a falta de 23 segons i quan l’equip contrari va reiniciar el partit amb la pilota des de mig camp, un error d’un defensor olotí va donar-los l’opció de guanyar, però van perdre la pilota a falta de 7 segons i els olotins beneficiats per aquest error, van tenir l’última opció que finalment va poder parar el porter visitant.
Va ser un bon partit que per sobre de totes les coses és d’aquests que es gaudeix veient-los, perquè va tenir de tot:  gols, jugades polèmiques, joc dur, etc...Què més podem demanar?

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi; REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (6); GASULLA, Miquel; SOY, Sergi; IBERN, Jan; ABEL, Arnau; MELNYK, Anton; AGUSTÍ, Jordi; COLOMER, Sergi.