dimarts, 8 de març del 2011

3a CATALANA MASCULINA

GEi EG 10–6 CN OLOT (2-2 ; 1-1 ; 4-2 ; 3-1)
Dissabte 05-03-2011

Una derrota dura, però justa, la que es va emportar l’equip olotí de la piscina de Girona.
El resultat final podria haver estat un altre si l’equip olotí hagués transformat els primers llançaments dels quals van disposar i que es van estavellar contra els pals de manera consecutiva, fins i tot una vegada superat el porter. Però una vegada passada aquesta empenta olotina, els locals van centrar-se en el partit i el seu premi va ser acabar els  dos primers quarts amb un empat a 3 en el marcador, degut principalment a la bona feina defensiva dels locals i a aquesta sort inicial.
La segona meitat es va mantenir igual que els dos primers quarts, mantenint el partit molt igualat, però a les acaballes del tercer període, els locals van posar-se per primera vegada per sobre en el marcador i això els va donar més confiança en els llançaments, al mateix temps que els visitants es desfondaven i perdien aquella  frescor del principi en la finalització de les jugades, i aquest va ser el guió del partit fins al final.
Malgrat que el marcador va acabar reflectint un 10 a 6, cal dir que els dos últims gols dels locals van ser en els últims 20 segons després d'errors defensius apareguts a raó de la pèrdua d'intensitat un cop van  donar el partit per perdut, fet que va suposar la pèrdua del gol average de l'equip olotí.
Un altre punt a destacar, i clau en la derrota olotina, va ser la poca efectivitat en les jugades de superioritat numèrica, seguint la tònica de tota la temporada. Al mateix temps també els visitants van disposar de 13 jugades de superioritat numèrica  transformant en gols només 3.
Ara el proper dissabte els olotins reben al primer classificat de la lliga, el CN Poble Nou, els olotins buscaran en aquest encontre continuar invictes en casa.
Ànims!!!

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi; REIXACH, Marc (3); PLANA, Jesús (2); GASULLA, Miquel (1); SOY, Sergi; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau; BACH, Marc; AGUSTÍ, Jordi.