Triple enfrontament CN Olot- CN Premià

Absolut (COPA FEDERACIÓ)

CN Premià 13 – CN Olot 10 (2-3; 4-2; 3-3; 4-2)
Dissabte 25 de maig de 2013

Els olotins van sortir a jugar amb molta intensitat, prova d’això va ser que a principis del segon quart guanyaven 2 a 5 davant d'un equip de categoria superior. Però els errors defensius, que ja han aparegut en partits anteriors, van permetre que els locals en només 5 minuts capgiressin el marcador (6-5).
El tercer quart va ser molt igualat, cap dels dos equips va poder agafar distàncies suficients. Gràcies a aquest equilibri es va arribar als últims 8 minuts amb tot per decidir. Fou en aquest moment quan més van fallar els olotins, degut principalment al desgast físic. El Premià no va desaprofitar l’oportunitat per posar 3 gols amunt que ja  van mantenir fins al final del partit.
Els del Club van mostrar dues cares, una ofensiva molt dinàmica i generant molt joc i una altra defensiva amb molt poca intensitat.
Amb aquesta derrota els olotins tanquen una temporada amb un balanç molt positiu, sobretot a la lliga en la qual estan encara a l'espera si aconsegueixen l'ascens final, fet que no ocorria des de fa moltes temporades en el equip absolut.
Ara és moment per descansar i començar a pensar en la propera temporada.
Moltes felicitats a l’equip absolut per aquesta gran temporada!

MARTIN, Gilbert; ROURA, David; BAÑOS, Izan (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel (1); PLANA, Jesús (4); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (3); ABEL, Arnau (1); REIXACH. Marc.
Cadet

CN Olot 6- CN Premià 9 (2-2; 2-2; 0-2; 2-3)
Dissabte 25 de maig de2013

Va guanyar l’equip que va posar més intensitat i va demostrar que volia emportar-se els tres punts.
D'aquesta manera els del Maresme van guanyar un partit que no estava en els seus plans, però del qual en van ser justos guanyadors.
Els olotins no van mostrar en cap moment del partit l’actitud i el nivell del joc que han arribat a desenvolupar en alguns moments de la temporada.
Molts errors individuals i també com equip van fer que la segona meitat sigues dominada completament pels visitants.
Només queda un partit per acabar la lliga i amb aquesta derrota els garrotxins quedaran classificats en la quarta posició independentment del que facin dissabte que ve contra el CN Manresa. El que sí han de fer els olotins en l’últim partit és intentar desenvolupar un bon nivell de joc per acabar a l'alçada de la temporada que han fet, que no hi ha  cap dubte que es pot considerar molt bona.

BOIX, Martí (1); ORTIZ, Pol (1); PUJOLAR, Marc; MARTÍ, Gerard; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (2); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (1); RODEJA, Nil; ABEL, Pau (1)

Aleví

CN Olot 5- CN Premià 6 (0-0;1-1;0-0;1-1;1-4;2-0)
Diumenge 26 de maig de 2013

Llàstima.
Els més petits del waterpolo no van poder aconseguir la victòria aquest dissabte en el que era l’últim partit de la temporada.
El partit va ser un calc del de la setmana passada; igualtat al llarg de bona part del partit amb avantatges mínims d’un gol amunt o avall, una fatídica cinquena part on els Maresmencs van pressionar molt tenint sort de cara a porteria i una sisena part on els Olotins va treure el seu esperit i van començar una remuntada que aquesta vegada no van poder assolir; els va faltar temps.
Al final els olotins han quedat classificats en una posició mitjana en un grup en el qual només el CE Mataró ha demostrat ser lleugerament superior als altres.
Cal felicitar als alevins pel seu treball al llarg de la temporada que ha permès estar lluitant amb equips de categories, alguns dels quals tenen els seus representants absoluts a Divisió d’Honor o a Primera Nacional.
Ara comença la temporada d’estiu per poder gaudir d’activitats lúdiques trencant la monotonia dels entrenaments diaris.

SEGURA, Biel; RUIZ DE CAÑAS, Àlvaro; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; COMA, Marc; COMA, Joan; GHICA, Iulian; VILA, Biel; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; TARRÚS, Marc.