dimarts, 21 de maig del 2013

Copa Federació

CN Olot 9 – CN Mataró B 14 (1-3 ; 2-4 ; 3-3 ; 3-4)
Dissabte 18 de maig de 2013

Una vegada acabada la temporada de Catalana Preferent com a tercers classificats i esperant un possible ascens en funció de les compensacions, es va començar una nova competició, la Copa Federació a l’estil d’una Copa del Rei, en la qual es barregen equips de categories diferents i l’objectiu és anar superant rondes. En el grup del CN Olot també hi són inclosos el Mataró B i el Premià el primer campió del grup català de tercera i el segon virtual nou equip de segona després d’aconseguir l’ascens fa poques setmanes.
En general els olotins van fer un bon partit si tenim en compte l’entitat del rival, un CN Mataró B molt jove i de molta qualitat.
Els olotins es van veure superats pels del maresme de principi a fi; els visitants van fer un joc molt correcte amb poques errades i amb un gran efectivitat de cara a porteria. També va ser correcte el partit del CNO, però sense l’efectivitat dels visitants. Per justificar això estan el números: els olotins van xutar 32 vegades (22 dins dels 3 pals i només van fer 9 gols) i els mataronins van xutar 21 vegades (15 dins dels 3 pals i van fer 14 gols).
En el apartat de superioritat numèrica també es pot observar aquesta falta d’efectivitat, els visitants van tenir un 100% d’encert ( 5 de 5) i els locals un 23% (3 de 13).
Amb tots aquest números es veu la gran diferència entre els dos equips. Malgrat el bon partit dels locals, la gran feina defensiva dels visitants i l’efectivitat ofensiva van decantar el partit cap els del maresme deixant clar que en aquest cas l’experiència no és un grau ja que parlem d’un equip juvenil que porta temps jugant entre els millors de la seva edat i aquesta temporada ho van demostrar guanyant el campionat de 3a divisió perdent només 2 partits de 22.

MARTIN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel; ROURA, David; BAÑOS, Izan (1); IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (4); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (1); ABEL, Arnau (2).