dijous, 16 de maig del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Olot 13 – CN Poble Nou B 9 (1-2; 2-1;4-2; 6-4)
Dissabte 11 de maig de 2013

Els absoluts havien de guanyar per fer realitat un doble objectiu: mantenir el tercer lloc en la classificació d’aquest grup d’ascens cosa que dóna possibilitats d’aconseguir-lo , i després de molts anys mantenir la imbatibilitat a casa per quarta vegada a la història del club ( també es va aconseguir les temporades 1989-1990, 1990-1991 i 1997-1998).
Dit i fet, es va jugar un bon partit i es va tancar la lliga amb un balanç final de 13 victòries, 5 empats i 4 derrotes ( a casa 8 victòries, 3 empats i cap derrota).
El de dissabte ens va enfrontar al CN Poble Nou B, l’equip contra el qual en aquest play-off es va fer el pitjor partit de la temporada, per tant tot eren incentius per poder aconseguir la victòria.
Els locals tenien molt clar quin era el joc que havien de fer si volien emportar-se els 3 punts i sabien que no es podien relaxar en cap moment. Al final del segon quart les coses estaven en taules, empat a 3, pocs gols i això ja anava bé als locals.
A partir d’aquí la cosa va ser ben diferent, 16 gols en els últims dos quarts, i amb un Olot que li sortia tot el que feia, mentre que al Poble Nou les coses no els sortien fet que va provocar que s’anessin del partit amb males formes. Aquest va ser el guió fins al final dels 32’.
Felicitar al CN Poble Nou per l’ascens i als jugadors del CN Olot per la molt bona temporada feta.
Una vegada acabada la lliga comença el proper dissabte la Copa Federació on els olotins jugaren contra el CN Mataró B (campió de 3a) i el CN Premià (guanyador de la fase d’ascens i nou equip de 2a Nacional per la temporada 2013-2014). Dos partits per donar minuts a tots els jugadors i provar coses noves.

MARTIN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (3); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; IBERN, Jan (1); REIXACH, Marc (2); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (4); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (2); ABEL, Arnau (1).