dijous, 16 de maig del 2013

Cadet

CN Montjuïc 10 – CN Olot 9 (1-2; 2-1; 4-3; 3-3)
Dissabte 11 de maig de 2013

Després de la contundent derrota de fa 15 dies els olotins havien i volien reivindicar que només havia estat un accident i tocava fer-ho contra el primer classificat, a casa d’ells i en una piscina de 30m x 20m.
Tot plegat era molt complicat, però els jugadors van estar a l’alçada del partit. Cap dels dos equips es va poder distanciar en el marcador i fins l’últim minut no es va decidir el partit. Va guanyar l’equip que va cometre menys errors ja que en un partit tan igualat els errors per simples que semblin es paguen cars.
Els olotins varen presentar algunes modificacions en la manera de jugar  i es van adaptar ràpidament a les dimensions del camp sabent que decidir per trobar solucions als plantejaments  de rival.
Ara queden 3 partits per jugar en els quals els garrotxins han de demostrar que el joc del dissabte passat no va ser casualitat.
PONS, Lluc; RUIZ, Francesc; PUJOLAR, Marc; MARTÍ, Gerard; LUQUE, Fran (2); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (3); RODEJA, Nil; BOIX, Martí (1); ABEL, Pau (2); ORTIZ, Pol (1).