Triple enfrontament CN Olot - CN Poble Nou

JUVENIL

CN Olot 12 - CN Poble Nou 6 (5-1 ; 0-2 ; 2-1 ; 5-2)
Diumenge 19 de maig de 2013

4 minuts inicials i 4 minuts finals van ser suficients per guanyar el partit.
Els olotins només van fer bon al principi i al final del partit, fent en aquests 8 minuts 10 dels 12 gols.
Els locals després del parcial inicial es van relaxar donant moltes oportunitats a un rival que ja tenia contra les cordes. D’aquesta manera els visitants es van anar apropant en el marcador i agafant confiança.
Els garrotxins en cap moment van veure en perill el resultat, però el joc desenvolupat no fou bo fins arribar als últims minuts on es van veure detalls de qualitat que van fer distanciar-se una altra vegada en el marcador fins al 12 a 6 final.
Queden 2 partits complicats visitant el proper diumenge al CN Montjuïc i rebent el 2 de juny al CN Martorell.

REYES, Marc; IBERN, Jan (1); VELASCO, Gerard; LUQUE, Fran (1); VENTOLÀ, Joan; ABEL, Arnau (5); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (5); ABEL, Pau; ORTIZ, Pol; RODEJA, Nil.

CADET

CN Poble Nou 4 - CN Olot 8 (1-0 ; 0-2 ; 2-4 ; 1-2)
Dissabte 18 de maig de 2013

Tot i que el marcador a final de la primera part reflectia un resultat desfavorable , el domini del joc ja era dels olotins, l’única cosa que calia era encertar de cara a porteria. La majoria de les opcions més clares les va tenir l’Olot, però uns cops els pals i d’altres el porter esguerraven el global del treball.
En canvi en defensa es va estar molt centrat en el treball que s’havia de fer i això es va aconseguir, com ho demostra els pocs gols encaixats al llarg del partit. No és fàcil acabar el partit amb només quatre gols en contra, normalment quan tens el partit dominat les defenses es relaxen i n’encaixes més, però aquest no va ser el cas.
Amb aquesta victòria els olotins s’asseguren la quarta plaça del grup i durant les pròximes setmanes rebran a Premià i Manresa. Per classificar-se per als play-offs hauran de guanyar els seus duels i esperar una relliscada d’Horta i Martorell.

BOIX, Martí; ORTIZ, Pol; PUJOLAR, Marc; MARTÍ, Gerard; RUIZ, Francesc (1); LUQUE, Fran; CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (4); RODEJA, Nil (1); ABEL, Pau (2)

ALEVÍ

CN Poble Nou 8- CN Olot 10 (1-1 ; 3-1 ; 2-3 ; 0-3; 2-2; 0-0)

Va costar més del que a priori semblava tenint en compte el partit d’anada on les coses van resultar més fàcils.
L’actitud dels joves jugadors olotins era molt distesa i això es va notar a l’aigua, sobretot a les dues primeres parts. Van trigar dues parts llargues a reaccionar i a entendre que tot i que el Poble Nou era un equip inferior tenia les seves armes i les estava aprofitant.
A partir de mitjans de la tercera part l’actitud va canviar i el resultat també, amb un parcial d’ 1 a 6 es va capgirar el marcador i es va assegurar la victòria.

RUIZ de CAÑAS, Àlvaro; CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; LUQUE, Eloi; SEGURA, Biel; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; COMA, Joan; COMA, Marc; GHICA, Iulian; NASPLEDA, Aleix; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi.