dimarts, 23 de novembre del 2010

2a CATALANA FEMENINA

AE SANTA EULÀLIA 19 – 8 CN OLOT
Dissabte 20 de novembre de 2010

Tal i com es preveia, l’equip de l’Hospitalet va ser molt superior a les de la Garrotxa. Ja de bon començament van marcar un ritme molt fort i de difícil resposta. De fet, el mèrit de les jugadores locals va ser aprofitar les nombroses errades en la circulació de pilota de l’atac olotí i convertir aquestes en letals contraatacs. El resultat que reflectia el primer parcial ( 6 a 0 ) ho defineix tot.
Però l’orgull de les del CNO ja estava ferit i això va influir en el comportament de l’equip per competir amb més intensitat i concentració. Gràcies a aquest canvi, es va poder mantenir la concentració suficient per aturar el desgavell de les pilotes perdudes i anar remuntant el marcador fins on es va poder, perquè les locals són un bon equip i derrotar-les serà quasi impossible aquesta temporada de la que n’esperen l’ascens.
El partit va entrar en una dinàmica més normal entre dos conjunts que ara mateix estan a nivells diferents. El Santa Eulàlia va assegurar el partit i l’Olot va intentar en tot moment defensar amb tota la intensitat possible i atacar amb coherència.
Amb el treball actual ja s’anirà reduint l’espai que hi ha entre els dos jocs. Però ara, la setmana vinent, toca un dels partits més importants de la temporada ja que la victòria refermaria l’evolució del waterpolo femení a Olot i permetria pensar ja en objectius més concrets.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (2); CEREZUELA, Laia (2); JAIME, Zaida; SALVADOR,Coral; MASSEGUR, Bàrbara; DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanessa; ARGUILEA, Lorena; ALBELLA, Ester (2); FONT, Laura (1); CARRASCO, Paula; ALARCÓN, Sheila (1).