dilluns, 29 de novembre del 2010

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT 11–12 CN BADIA (1-3, 3-0, 2-4, 5-5)
Dissabte 27-11-2010 a les 16.00 hores

Ensopegada important de les olotines davant d’un dels rivals directes per assolir la tercera posició del grup, que després d’assolir-la en Copa catalana seria l’objectiu de cara al final de temporada.
   Però tot just es comença la competició i aquesta tot i que curta dóna encara temps a reaccionar i millorar.
El partit en sí no va ser bo. Després de començar fluixetes i amb errades innocents que es van pagar amb un parcial negatiu, 1 a 3 a final de la primera part, es va anar ajustant aquestes i es va prendre l’iniciativa, però sense poder marcar les suficients distàncies que puguessin permetre un joc més pausat i tranquil.
   A partir d’aquí les del Badia van anar aprofitant les seves opcions fins al punt de posar-se amb dos gols d’avantatge que ja van ser molt difícils de remuntar. De fet van estirar molt del joc de la seva millor jugadora, que va marcar els 5 gols de l’últim quart i així sentenciar sense premi l’esforç final de l’equip del CN Olot.
   Una última jugada a falta de tres segons, podia haver repartit un punt per a cada equip, però aquesta vegada no va haver-hi sort.
   Ara la classificació obliga a no fallar més contra el Badia o el Sallent, assegurar els punts del Molins i intentar donar la sorpresa contra l’Hospitalet que és el següent rival a trobar.

VENTOLÀ, Anna (2); CEREZUELA, Laia (3); SALVADOR,Coral; MASSEGUR, Bàrbara (4); DESEURA, Gemma (1); NOGUÉ, Vanessa; ARGUILEA, Lorena; ALBELLA, Ester (1); CARRASCO, Paula; ALARCÓN, Sheila; SANCHEZ, Marina; AGUILERA, Beth; GARRIGA, Vanessa.