dimecres, 24 de novembre del 2010

CADET

CN ATLÈTIC BARCELONETA 19 – 7 CN OLOT (5-0 ; 4-4 ; 5-2 ; 5-1)
Dissabte 20-11-2010 a les 10.30 hores

L’equip Cadet de l’Olot després d’haver jugar el pitjor partit de la temporada s’enfrontava al líder del grup el CN Atlètic Barceloneta, tota una institució en el waterpolo català i espanyol.
Sense estar al 100% l’equip va començar a recuperar sensacions de cara a la segona volta, es veritat que la classificació matemàtica existeix, però haurien de signar una segona volta extraordinària per classificar-se entre els sis millors de catalunya.
Aquest dissabte passat els pescadors van demostrar la seva superioritat física en tots els moments del partit, van demostrar ser un equip molt compacte que no té cap individualitat extraordinària, però que són un bloc molt compacte i amb molt ofici.
Els garrotxins van jugar només un quart a bon nivell, el segon que van empatar a 4, en el qual es va a tornar a veure l’Olot dels tres primers partits de lliga on no hi havia baixes, però en els restants es van veure superats pels locals.
Ara hi haurà dos cap de setmana de descans per començar a preparar la segona volta el proper 11 de desembre.

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard; COLOMER, Sergi (3); GASULLA, Miquel (1); IBERN, Jan (2); SERRA, Guillem (1); REYES, Marc; ABEL, Pau; RODEJA, Nil; LUQUE, Fran.

1 comentari:

gemma c ha dit...

Felicitats pel blog!!! per fi podrem estar al dia!!