dilluns, 29 de novembre del 2010

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 8 – 6 GEIEG (3-0 ; 3-2 ; 0-2 ; 2-2)
Dissabte 27-11-2010 a les 19.00 hores

   Després de deu anys, el CN Olot i el GEiEG es tornaven a veure les cares en un partit de lliga. El derbi es va fer esperar i arribava en un bon moment ja que tots dos equips estaven invictes, guanyant tots els enfrontaments que havien jugat fins aquest dissabte, un d'ells se n'aniria de les Tries amb la victòria.
   Després de 5 minuts, on els equips es van anar estudiant a veure quin era el plantejament del contrari, l’Olot va agafar l’iniciativa posant-se 3 a 0 per davant. El guió dels dos primers quarts va ser aquest, els locals portant l’iniciativa en el joc i marcant el ritme i els visitants dominats en tots els apartats del partit, però sense llançar la tovallola en cap moment.
   La segona meitat del partit va ser totalment diferent, si bé en cap moment els grupistes es van poder apropar a menys de dos gols, no semblava que l’Olot pogués patir per la victòria. Però el principal enemic dels locals van ser ells mateixos, jugant amb la precipitació d’anar perdent el partit i voler escurçar distància quan tot era justament al revés, i això va ser aprofitat pels visitants que van continuar centrant el joc en la boia des d’on feien més mal.
   Aquesta ansietat dels locals juntament al gran nombre d’exclusions en contra, un total de 14 i dos penals, va fer que s’ha arribés al final el partit amb més complicacions de les que al començament del partit s’esperaven.
   L’Olot va fer una molt bona primera meitat i després només va jugar bé en defensa, alhora que en atac es xocava contra la defensa zonal que va plantejar l’equip gironí, malgrat haver treballat aquesta possibilitat de cara al partit.
   El més important fou que es varen aconseguir els dos punts i així seguir liderant la lliga una setmana més juntament amb el CN Poble Nou, proper rival dels olotins el dissabte 11 de desembre a Barcelona.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (3); RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi (1); ROMERO, Albert; MARTÍN, Gilbert; REIXACH, Marc (1); AGUSTÍ, Jordi (2); PLANA, Jesús (1); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; BACH, Marc; CARRILLO, Abel.