dimecres, 24 de novembre del 2010

JUVENIL

CN OLOT 9 – 6 CN GRANOLLERS (1-1 ; 1-3 ; 3-1 ; 4-1)
Diumenge 07-11-2010 a les 10.30 hores

Diumenge passat el CN Olot juvenil va rebre al CN Granollers, equip al qual no va poder guanyar en cap dels dos enfrontaments la temporada passada. Però aquesta s’esperava diferent donat el gran començament de lliga de l’equip de la garrotxa.
Això només era el que es pensava, perquè el baix nivell de efectivitat dels olotins i la desconcentració en defensa dels dos primers quarts van fer que els visitants arribessin a posar el 1 a 4 en el electrònic.
Ara tocava remuntar si es volia mantenir l’imbatibilitat i així va ser amb un tercer i quart quart amb molt més d’encert sobretot, degut a la gran millora en la pressa de decisions i lectura del joc fent un parcial de 7 a 2 per portar-se el partit per 9 a 6.
Proper cap de setmana derby amb el CN Banyoles, per intentar fer el 4 de 4.

MELNYK, Anton; CHERNOV, Vladyslav; REYES, Marc; COLOMER, Sergi (2); GARCÍA, Eric; HINOJOSA, Adrià; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; CARRILLO, Abel (3); GASULLA, Miquel (4); MARTIN, Genís; SACREST, Eduard.