dimarts, 14 de desembre del 2010

3a CATALANA MASCULINA

CN POBLE NOU 11–10 CN OLOT (2-0 ; 2-2 ; 4-3 ; 3-5)
Dissabte 11-12-2010

Un gran partit el viscut dissabte passat en les instal•lacions de Can Felipa (piscina del CN Poble Nou). S’enfrontaven els dos líders imbatuts i no van defraudar.
Els locals van portar sempre l’iniciativa en el marcador, ja que van acabar el primer quart amb un 2 a l’electrònic. Aquest avantatge no es va ampliar en el segon quart, mantenint la diferència (4 a 2). Però en el tercer no va ser tal i com s’esperava i els locals ràpidament van posar-se amb un 6 a 2 que semblava donar-los tranquil•litat per la resta del partit. Els olotins no van renunciar en cap moment i mai van regalar el partit, estirant d’orgull i encert en atac, van reduir la diferència a la mínima i a partir d’aquell moment el resultat s’estirava a dos gols i tornava a un, però en cap moment van poder empatar el partit, fet que hagués posat nerviós a l’equip de casa, com va succeir quan a falta de 22 segons per finalitzar el partit els olotins es van posar en el marcador amb un 11 a 10 i els jugadors del Poble Nou van obrir molt el camp per consumir el temps restant i poder d’aquesta manera continuar com únics líders.
La derrota no va ser gens dolorosa pels visitants, ja que es van enfrontar a un bon equip. Van jugar molt bé en tots els apartats del joc, generant opcions en atac i possibilitats de marcar i fent un gran joc defensiu amb les col•laboracions i les recuperacions de pilotes. Com punt negatiu podem remarcar el replegament defensiu que no va ser del tot correcte, donant als de casa la possibilitat de finalitzar contraatacs amb certa facilitat.
Ara queda un partit abans del descans Nadalenc, el proper dissabte es visitarà la piscina del CN Rubí, per acabar l’any, si es pot, amb una victòria que deixaria als olotins amb un balanç molt positiu en aquest començament de la temporada.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar; IBERN, Jan; REIXACH, Marc (1); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (3); SOY, Sergi (1); GASULLA, Miquel; BACH, Marc (4); CARRILLO, Abel (1).