dimecres, 22 de desembre del 2010

3a CATALANA MASCULINA

CN RUBÍ B 10 – 12 CN OLOT (3-3 ; 2-5 ; 2-1 ; 3-3)
Dissabte 18-12-2010

Últim partit de l’any pels absoluts del CN Olot i tal com s’esperava es va saldar amb una victòria que fa anar a l’equip amb una tranquil•litat que feia anys que no es veia per Olot. Però el partit no va tenir la dinàmica esperada i la victòria va ser difícil, principalment pel joc dels visitants que no van jugar en cap moment al nivell que venien mostrant els partits anteriors i això va donar ales a un equip com el Rubí, que sense fer un bon joc li va complicar i molt les coses als de la garrotxa.
Això ha de servir per donar un toc d’atenció als olotins que ja saben que en aquesta categoria tots els partits són molt complicats si no es surt concentrat al 100%.
Ara durant les festes ha continuar entrenant per començar l’any igual que com l’hem acabat amb un gran nivell i sobretot gaudint d’aquest esport que tantes alegries ens dona.

Bon Nadal a tots!

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (2); RAVIÑA, Cèsar (1); ALBELLA, Jordi (1); ROMERO, Albert; REIXACH, Marc (3); AGUSTÍ, Jordi (2); PLANA, Jesús (1); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; BACH, Marc (2); IBERN, Jan.