dimarts, 14 de desembre del 2010

JUVENIL

CN OLOT 8–10 CN MANRESA (1-0 ; 1-3 ; 3-3 ; 3-4)
Diumenge 12-12-2010

Va ser el primer partit seriós i lluitat pel CN Olot, davant un rival amb bons jugadors, però per sobre de tot amb un gran porter i un molt bon nivell físic.
Va ser un partit molt disputat, on els errors en les passades de l’equip olotí van donar moltes opcions d’atac als visitants que no van desaprofitar aquests per agafar un avantatge de 3 gols que van anar administrant fins a l’últim quart. En aquest moment els olotins van arribar a empatar el partit, però la relaxació posterior a l’obtenció de l’empat va fer que els visitants poguessin marcar ràpidament i d’aquesta manera frenar l’empenta dels locals que no només no van poder tornar a empatar, sinó que van acabar encaixant un altre gol.
Deixant de banda la diferència d’edat entre tot dos equips, els olotins van perdre per errors propis que es podien haver evitat. Això vol dir que la victòria està en mans del garrotxins i que poden guanyar a un equip com el Manresà, només cal evitar els errors infantils que es van produir aquest diumenge passat.
El proper partit es pot qualificar com el més complicat de la lliga, és un enfrontament amb un CN Rubí molt sòlid i que està jugant a gran nivell. Res millor per tancar l’any, i retornar al camí de la victòria.

MELNYK, Anton; REYES, Marc; COLOMER, Sergi (1); IBERN, Jan; GARCÍA, Eric; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); CARRILLO, Abel (4); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau; PONS, Joan; CHERNOV, Vladyslav