dijous, 23 de desembre del 2010

INFANTIL

AN/BAN/GE 6–6 CN OLOT (0-0/0-0/0-0/0-3/3-1/3-2)
Diumenge 19-12-2010

L’equip infantil de waterpolo de l’Olot es va desplaçar a Girona per enfrontar-se al combinat provincial en la darrera jornada d’aquesta primera fase de la competició.
S’esperava un partit molt igualat i efectivament ho va estar, ja que en el canvi de camp el resultat reflectia encara l’empat a zero inicial. A partir d’aquest moment els jugadors olotins es van treure els nervis i la pressió i van realitzar els millors moments de joc de tot el partit, encertats de cara porteria i molt efectius en defensa. Deixant al lluminós un esperançador 0 a 3. A partir d’aquest moment els locals van reaccionar fins a col•locar-se amb un perillós 6 a 5 a només 2 minuts de l’acabament del partit. Els jugadors olotins van treure l’amor propi que els quedava per a falta de 47 segons tornar a deixar el partit en les taules en què havia començat. Després d’aquesta primera fase de competició cal felicitar als waterpolistes de l’Olot i animar-los a seguir treballant com fins ara, per tal d’anar millorant dia a dia.

VENTOLÀ, Joan; ORTIZ, Pol; AGUILERA, Victor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; ABEL, Pau; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; POZO, Borja; PONS, Lluc; FLORES, Maikel.