dimecres, 22 de desembre del 2010

JUVENIL

CN RUBÍ B 18 – 7 CN OLOT (2-1 ; 5-2 ; 4-3 ; 7-1)
Diumenge 19-12-2010

L’equip juvenil del CN Olot va tancar la temporada amb una derrota davant del líder de la categoria, però a pesar de la contundència del resultat els olotins van poder jugar de tu a tu durant un quart i mig i la gran diferència es va fer evident quan els locals vanestirar del seu el millor nivell de natació, ja que la majoria dels gols locals van ser de contraatac.
El locals, un equip més gran d’edat, en el joc estàtic no podien treure grans avantatges i només podien marcar de contra o per alguna falta de concentració dels visitants. Encanvi, en defensa eren més forts i sense realitzar una bona defensa van poder mantenir a ratlla els olotins que no van estar al nivell mostrat en els últims partits i només van poder marcar per errors de l’equip contrari.
Per començar l’any als olotins els hi esperen partits força complicats que haurien de guanyar si volen seguir encapçalar la classificació i per aixòal la pena entrenar fort i molt durant aquestes setmanes de nadal i tenir continuïtat el que queda de la temporada.

Bon Nadal a tots!

MELNYK, Anton; REYES, Marc (1); COLOMER, Sergi; IBERN, Jan; GARCÍA, Eric; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (2); CHERNOV, Vladyslav (1).