dimarts, 10 de maig del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN POBLE NOU 21–4 CN OLOT (4-1 ; 7-0 ; 4-1 ; 6-2)
Dissabte 07-05-2011

   Partit de tornada de semifinals contra el CN Poble Nou i el guió del partit va ser molt semblant al viscut fa 7 dies a la piscina del CN Olot amb un CN Poble Nou molt superior als olotins i fent valer el seu paper de principal candidat per pujar a segona divisió en la fase que jugaran a la seva piscina el proper cap de setmana.
   L'equip olotí va presentar un planter molt jove pensant més en organitzar l’equip per a la propera temporada que en aquesta eliminatòria, fins al punt de sacrificar el resultat i prioritzant el fet que cal donar  eminuts de joc a aquests joves per afrontar un nou any on els més joves segur que tindran més protagonisme i  més responsabilitats, sempre comptant amb el suport dels jugadors veterans. El que fa falta es poder col.locar bé totes les peces i que l’equip funcioni com això, un equip.
   Ara toca jugar una nova edició del derbi provincial, aquesta vegada amb partits d’anada i tornada per acabar de decidir qui ocuparà el tercer i el quart lloc de la categoria, contra el GEiEG. Aquests seran el proper 27 de maig i 4 de juny.


MELNYK, Anton;GUTIERREZ, Angel; RAVIÑA, Cèsar; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi (1); ROMERO, Albert; PLANA, Jesús (1); BACH, Marc (1); ABEL, Arnau (1); GASULLA, Miquel.