JUVENIL

CN l’HOSPITALET 14–10 CN OLOT
Diumenge 08-05-2011

Partit complicat davant un rival amb més experiència i més físic.
   Durant els tres primers quarts, els olotins, sempre per darrera en el marcador, no van estar al seu  nivell. No obstant això,  van poder aguantar el resultat gràcies a jugades aïllades amb les quals semblava que l’equip es mantenia dins el partit, sobretot després de veure com cada vegada que s'aconseguia anivellar el marcador l'equip queia en la relaxació defensiva i el desordre ofensiu. Aquesta falta de concentració  va fer que els olotins no aprofitessin les jugades de superioritat numèrica de les quals van disposar i malgrat tot es va arribar a l’últim quart amb un empat a 9.
   Molt diferent van ser els últims 8 minuts; l'equip es van relaxar més del que s'esperava i no van poder reaccionar davant l’embranzida dels locals, encaixant un parcial de 5 a 0 que va sentenciar el partit. Només els va quedar temps per arrodonir el resultat fins  la desena.

MELNYK, Anton; COLOMER, Sergi (); IBERN, Jan (); EL OUARIK, Abdel; ABEL, Arnau (); PUERTO, Daniel; REYES, Marc; GASULLA, Miquel (); ROURA, David; GARCIA, Eric; CHERNOV, Vladys