dimarts, 31 de maig del 2011

CADET

CE MEDITERRANI 11–9 CN OLOT (3-3 ; 2-2 ; 3-1 ; 3-3)
Dissabte 28-05-2011

   Últim partit dels cadets del CN Olot per tancar una gran temporada, quedant com a novè equip de Catalunya.
   En aquest partit ja no s'hi jugava res, perquè les posicions no podien canviar, però cap dels equips volia tancar la temporada amb una derrota. Els olotins tenien el gran desavantatge de la piscina, ja que les de 30m no van bé als olotins, però les ganes que tenien de guanyar el partit van fer que treguessin les energies de tot arreu. A més els joves jugadors del nostre club van fer u excel•lent partit en defensa complint uns dels objectius del partit que era tallar el contraatac dels locals, principal arma del mediterrani.
    L’únic punt negatiu del partit va ser el tercer quart, quan els locals van distanciar-se de tres gols aprofitant una certa relaxació en la intensitat del nostre equip.
   No obstant els olotins van tancar la temporada amb un últim quart jugat mésamb el cor  que amb el cap i això va permetre acostar-se a dos gols i amb clares oportunitats per posar-se a un després d'anar perdent de 4.
   Volem felicitar a tots els jugadors per la gran temporada que han fet i  animar-los  a continuar creixent com a jugadors i persones.


MELNYK, Anton; COLOMER, Sergi (2); GASULLA, Miquel (2); IBERN, Jan; REYES, Marc; ABEL, Arnau (5); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan.