dimarts, 17 de maig del 2011

JUVENIL

CN PREMIÀ 10–8 CN OLOT (1-3; 3-0; 4-3; 2-2)
Diumenge 15-05-2011

   Últim partit de la temporada i els olotins volien canviar el regust amarg que va quedar després del partit contra el CN L’Hospitalet i la millor manera de fer-ho era aquest partit davant d’un rival amb un nivell semblant.
  Dit i fet, malgrat la derrota, l’equip olotí va demostrar estar més concentrat al llarg del partit. És veritat que es van fer molts errors, però va ser errors que es poden solucionar amb entrenament i per tant no massa importants. També hem de remarcar que durant més de mitja temporada l’equip olotí ha jugat sense la participació d'un dels seus millors jugadors i que a més la meitat de l’equip és cadet.
  Tot i aquests handicaps, aquest diumenge els olotins van començar el partit amb molta intensitat encara que  ven aviat es van veure superats per la forta pressió realitzada pels locals, fet que va condicionar als olotins amb la seva capacitat de sortir de la pressió per donar continuïtat al joc.
  No obstant,  si hem de fer una lectura i una valoració de tota la temporada tot i  no assolir el principal objectiu que era la 5a posició del grup, l’equip  ha demostrat anar pujant el nivell de joc i ha jugat partits a un gran nivell. El principal punt feble ha estat  la falta de regularitat durant tota la temporada i de vegades fins i tot en un mateix partit. 
  Cal destacar la millora en el joc col•lectiu i el començament de la transformació de grup a equip, fet encara no acabat.

MELNYK, Anton; COLOMER, Sergi (1); IBERN, Jan (1); EL OUARIK, Abdel; ABEL, Arnau (4); PUERTO, Daniel; GASULLA, Miquel (2); ROURA, David; GARCIA, Eric; CHERNOV, Vladyslav.