dimarts, 24 de maig del 2011

CADET

CN SANT ANDREU 14–8 CN OLOT (3-2 ; 4-0 ; 5-2 ; 2-4)
Dissabte 21-05-2011 a

  Penúltim partit el jugat el passat cap de setmana per l’equip cadet del CN Olot. Tal com s’esperava el partit va ser complicat malgrat el nivell de concentració que tenien els jugadors olotins.
   Els visitants van pagar molt car els errors que van cometre i això li va donar l’opció als locals de distanciar-se en el marcador i jugar a plaer i sense cap tipus de pressió. Diferent hagués estat el desenvolupament del partit si els locals no haguessin arribat a la mitja part amb tant d'avantatge ja que segurament els nervis per la necessitat de la victòria haguessin jugat en contra.
   La serietat del olotins va quedar reflectida tant amb les jugades de superioritat numèrica amb un 67% d’efectivitat,com en les d'inferioritat evitant un percentatge alt dels barcelonins.
   Una vegada acabat el partit, malgrat la derrota, els olotins ja tenien el cap posat en el proper contra el CE Mediterrani, el rival directe per assolir l’últim lloc de play-off, però això depenia de si els resultats seguien la lògica i el Sant Andreu guanyava diumenge al CE Mediterrani.
   Malauradament això no va succeir i el CN Sant Andreu va perdre la seva condició d’invicte amb el CE Mediterrani assegurant d’aquesta manera la presència de tot dos clubs al play-off pel campionat i deixant els olotins sense cap opció a  l’ultima jornada.
   Tot i aquest final inesperat, volem felicitar a l’equip cadet per l’excel•lent temporada que han fet buscant fins l’últim moment l’opció de ficar-se entre els 8 millors equips de Catalunya.

MELNYK, Anton; COLOMER, Sergi (3); GASULLA, Miquel (3); IBERN, Jan; REYES, Marc; ABEL, Arnau (2); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; ABEL, Pau; LUQUE, Fran.