dijous, 16 de maig del 2013

Aleví

CN Olot 7 CN Mataró 12 (0-3;1-0 2-2;1-2;2-4;1-1)
Diumenge 12 de maig de 2013

Aquest cap de setmana passat va visitar-nos l’equip més fort del grup, com ho demostra que compta tots els seus partits per victòries.
L’objectiu era ser competitius davant d’un dels millors clubs de Catalunya, i es va aconseguir a mitges.
D’entrada, els visitants van començar molt fort i van marcar diferències des de la posició de boia amb un jugador de molta qualitat que cada cop que rebia la pilota ho aprofitava per treure’n o un gol o una exclusió.
Poc a poc però, els olotins van anar ajustant la defensa i en atac es varen aprofitar les bones oportunitats de les quals es disposava fins aconseguir eixugar la diferència i apropar-se a només un gol.
Però els dels maresme no es van deixar sorprendre i van tornar a prendre la iniciativa demostrant que són un equip més contundent físicament que els olotins als quals els hi falta practicar aquest aspecte del joc per neutralitzar a equips d’aquestes característiques.
Encara queden tres partits per finalitzar la temporada i cal estar concentrats per treure’n una bona experiència.

SEGURA, Biel; RUIZ DE CAÑAS, Àlvaro; LUQUE, Eloi; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; COMA, Marc; COMA, Joan; GHICA, Iulian; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; TARRÚS, Marc.