dimarts, 21 de maig del 2013

Aleví

CN Premià 9 - CN Olot 10 (1-3 ; 1-0 ; 0-2 ; 3-2; 4-0; 0-3)
Diumenge 19 de maig de 2013

Victòria in extremis, en un partit d’aquells que deixant de banda l’anàlisi tècnic de partit en si, fan afició per l’emoció del mateix.
Els olotins van començar molt diferent del dia anterior i concentrats van agafar la iniciativa en el partit des de bon inici i al llarg dels quatres primers períodes que s’acabaven amb una diferència de dos gols pels olotins.
La cinquena part però, va ser nefasta, el Premià va pressionar amb tot el que tenia i va aconseguir posar nerviosos els nostres que es varen precipitar en nombroses ocasions sense ser necessari i evidentment els locals ho varen aprofitar per capgirar el marcador.
Es va començar l’última part amb un desavantatge de dos gols i tota la dinàmica en contra, però ja des de bon inici es va veure un canvi en els del CN Olot. Anaven a pel partit, però faltava la sort de cara a porteria que no va arribar fins a falta d’un minut pel final: a 1:09 varen marcar el 9 a 8, a 0:32 el 9 a 9 i després de robar ràpidament una pilota a 0:20 el definitiu 9 a 10, remuntant un partit que primer semblava controlat, després impossible i que finalment es va decantar cap al nostre costat.

CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; LUQUE, Eloi; SEGURA, Biel; MARTÍ, Isaac; COMA, Joan; COMA, Marc; GHICA, Iulian; NASPLEDA, Aleix; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi.