dijous, 16 de maig del 2013

Juvenil

CN Molins de Rei 14 - CN Olot 13 ( 2-3; 2-4; 7-5; 3-1)
Diumenge 12 de maig de 2013

Visitar la piscina del primer classificat després de la dolorosa derrota contra el CN Granollers feia que tot fos més complicat. Però els garrotxins van treure la seva casta i aquesta vegada no va ser amb cor (com succeeix normalment) sinó que va ser amb el cap. Els olotins van desplegar un gran nivell de joc posant les coses molt difícils als locals.
Al començament del tercer quart els nostres es van posar 4 a 8,  només faltava rematar el part, però el cansament, el fet d'estar a punt de derrotar a l’únic equip invicte de la lliga i els errors en la finalització, van donar aire als locals que van saber reaccionar i posar-se una altra vegada dins del partit començant els últims 8 minuts  perdent només per la mínima.
Els últims 8 minuts van ser d’infart gol a gol i només es va poder decidir el partit en els últims 30 segons.
Sobretot destacar la iniciativa de molts jugadors que comencen a destapar-se i això per l’equip és molt bo, ja que parlem d’un esport col•lectiu on cada jugador és vital pel resultat final,  i sobretot perquè és bo per cada jugador individualment ja que ells mateixos comencen a veure les coses que poden fer si s'ho proposen com a jugadors i com a persones.

IBERN, Jan; VELASCO, Gerard; LUQUE, Fran (1); VENTOLÀ, Joan (3); ABEL, Arnau (5); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (2); ABEL, Pau (1); ORTIZ, Pol; RODEJA, Nil (1).