dimarts, 7 de maig del 2013

Preferent Catalana Masculina

CN Picornell 5 – CN Olot 16 (0-3 ; 1-5 ; 2-4 ; 2-4)
Dissabte 04 de maig de 2013

Molta diferència entre tots dos equips, principalment a nivell físic.
L’Olot va dominar de principi a fi el partit amb un ritme de joc molt alt. El plantejament era treure contraatacs i pressionar a tot el camp per poder agafar als barcelonins sense organitzar-se en defensa i per evitar que poguessin treure llançaments des de posicions de perill. Dit i fet, els olotins van definir principalment de contraatac ajudats per la falta de pressió dels locals que permetien que la pilota circulés amb facilitat.
D’aquesta manera ,poc a poc, els garrotxins es van anar distanciant fins arribar a un clar 10 a 1 moment en que van baixar una mica la intensitat del joc aprofitant per posar en pràctica sistemes de joc pensant ja en l’últim partit de la lliga.
En defensa els jugadors de la garrotxa es van mostrar molt sòlids, van donar molt poques opcions als locals.
Només queda un partit per acabar la lliga, contra el CN Poble Nou, ja amb tot decidit ,però amb últim objectiu que és el d’acabar la lliga invictes a casa.

MARTIN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel (1); IBERN, Jan (2); REIXACH, Marc (2); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (5); PLANA, Ferran (1); COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (4).