dimarts, 28 de maig del 2013

Juvenil

CN Montjuïc 6– CN Olot 10 (1-4; 2-3; 2-1; 1-2)
Diumenge 26 de maig de 2013

A priori, tocava un partit molt complicat pels olotins; la poca quantitat d’efectius (només 9 jugadors) i les dimensions del camp de joc (30m x 20m) eren aspectes que influïen per fer decantar-se per un plantejament molt conservador del partit, intentant agafar la màxima distància en el marcador en la primera meitat per desprès poder administrar les energies.
Dit i fet, els visitants després de 4 minuts sense encert de cara a porteria van poder obrir el marcador i a partir d’aquell moment la porteria es va fer més gran. Això conjuntament a la forta pressió defensiva van donar per resultat un parcial de 1 a 4 que era l'objectiu principal.
En el segon quart ja es començava a observar el desgast dels jugadors i només van poder ampliar en 1 la diferència, canviant de camp 3 a 7 un avantatge que els garrotxins van mantenir fins al final del partit, administrant el seu esforç amb molt de cap.
Els visitants van fer el havien de  fer tenir opcions a la promoció fins al final, però la primera derrota de tota la temporada del CN Molins de Rei (lider del grup) va arribar justament contra el CN Granollers, equip que disputava amb els olotins l’altra plaça de promoció. Amb aquesta victòria és el  CN Granollers qui accedeix a la fase de promoció i els olotins  ja no tenen cap opció de poder jugar-la.

REYES, Marc; IBERN, Jan (4); VELASCO, Gerard; LUQUE, Fran; ABEL, Arnau (3); COLOMER, Sergi (3); ABEL, Pau; ORTIZ, Pol; RODEJA, Nil.